Presentation

PAULINA BENGTSSON

FÖRFATTARE OCH SKRIBENT

Vem är hon egentligen den där människan?

Jo, hon är en sprallig, pratglad, kreativ kvinna i sina bästa år, med många strängar på sin lyra. Efter yrken som kassörska, handläggare på arbetslöshetskassan och en hel del annat kom hon på att skriva var det hon tyckte var roligast.

Hon har alltid varit en klipp- och klistramänniska som folk har ringt till när de velat ha hjälp med att rimma till något födelsedagsbarn och dylikt.  Ett brinnande intresse för att fotografera finns, även om det för tillfället endast är på amatörnivå.

Paulina är den frilansande reportern som vid nästan fyrtio års ålder av en slump författade ihop en barnbok där figuren heter Kenneth.

Då den första boken gjorde succé under hösten 2011 bestämde hon sig för att snabbt släppa en tvåa. Denna släpptes i april 2012. Tredje boken släpptes i mars 2013 och i oktober 2013 släpptes nummer fyra. Så nu är det bara att köra på…..

Vem vet? Någon gång i framtiden har hon kanske ett helt bibliotek med ”egenskrivna”  böcker hemma. För ideér fattas då inte. Lite mer timmar på dygnet hade dock inte gjort ont. Men men, vill man så går det. Och mottot är ju ”Säg aldrig nej, då kan du missa en härlig chans”. Så nej, här säger vi inte nej :)

UTBILDNING:

Ljungskile Folkhögskola. ”Journalistiskt skrivande.” Avslutades i maj 2010.

Tollare Folkhögskola. ”Journalistik på nätet.”  Avslutades i maj 2011.

KONTAKTUPPGIFTER:

Telefon: 070-35 50 353

Mail: paulina@atteralj.se

Facebook: Bli vän med Kenneth A till Ö eller gå in och gilla Kennethloppet (där vi samlar in pengar till Barncancerfonden).

Instagram: LINAB72

Paulina